На разположение на нашите гости, посетили зоната за Релакс на Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО е топъл вътрешен Басейн (около 30 градуса). Размерите са му : дължина 12 м. и ширина 4 метра, а дълбочината е 0т 150 до 130 см. Пространството около басейна е достатъчно широко и просторно, като шезлонгите и креслата са разположени по начин, по който хората да не се чувстват притеснени, а да почиват и релаксират.
Уникалното е, че от басейна, както и от района около него, гостите ни могат да се насладят на красивата панорама към Велико Търново, Царевец и Стара планина.

НОВО ! На разположение на нашите най-малки гости вече е топъл детски басейн с “топило” за възрастни. Детския басейн  е с размери 4/3 метра и дълбок около 60 см. Прилежащото “топило”, което е разделено от детския басейн с малък парапет е като 6-местно джакузи, но няма хидромасаж. Температурата на водата в двете съоражения е 33 – 35 градуса. Повече може да разгледате ТУК.

Освен топлия панорамен басейн, СПА-зоната предлага на нашите гости класическа и инфрачевена сауна, парна баня,  зона за Релакс с топла пейка и кът с камина, както и различни видове масажи. Повече можете да разгледате ТУК !

басейн

басейн