Студио

Помещенията тип Студио представляват широка и удобна фамилна стая. Разполагат с двойно легло/спалня и удобен и комфортен диван с масичка. Баните им са луксозни с широк мраморен плот и сешоар, като някои са с вани, а други с душ-кабини. На разположение на гостите са просторни тераси с изключителна панорамна гледка към Велико Търново, Царевец и Стара Планина. Гостите ни са възхитени от панорамата – МОРЕ от ПЛАНИНИ, която въздейства по уникален начин, създавайки усещане за спокойствие и релакс.
Помещенията са обзаведени с ел. кана, минибар и централно климатизирани.
Комплексът разполага с няколко помещения от този вид и определено може да се каже, че това е най-доброто настаняване за двойка или двойка с дете. Домашни любимци не се допускат.

 

Дизайнерски студиа

Освен стандартните студиа, които бяха представени по-горе, нашите гости могат да се възползват от две, които са мансардни и дизайнерски по-различни. Едното е замислено като ВИП-стая с балдахинова спалня и собствено джакузи, с каквото към момента не разполага.  На снимките можете да видите как изглежда, като реално има спалня и едно стандартно легло. Така на практика то е подходящо за семейство с голямо дете.

Другото студио също е мансардно. То също е доста просторно и има интересен дизайн, както и неголяма алпийска тераса, от която се разкрива необятната панорама към Стара Планина, Велико Търново и Царевец.