Това са две самостоятелни къщи в типично арбанашки стил, разположени в голям и добре озеленен двор, разположени точно срещу РЕЦЕПЦИЯ на Комплекса.

В къщите има три типа помещения – двойни стаи, студия и апартаменти.
*ДВОЙНА СТАЯ  – 60 лв. (петък, събота, офиц. празници)
– 50 лв. (неделя – четвъртък)
Oборудвани с две легла или спалня. В някои от тях има и разтегателен фотьойл.
*СТУДИО  – 70 лв. (петък, събота, офиц. празници)
– 60 лв. (неделя – четвъртък)
Студията са удобни и уютни семейни стаи. Те са по-широки от стандартните двойни стаи. Освен две легла или спалня, те разполагат с разтегателен диван и масичка. Някои студията разполагат с тераса. Този тип помещения са особено подходящи за семейства с едно или две  деца.

*АПАРТАМЕНТ С КАМИНА – 90 лв. (петък, събота, офиц. празници)
– 80 лв. (неделя – четвъртък)
Разполага с голям, уютно обзаведен хол с диван, масичка и камина, която създава много уют. Широка баня с душкабина и удобна спалня. Подходящ е за семейство с едно или две деца.

Обявените цени на помещения са за двама възрастни. Деца до 2 г. се настаняват безплатно, а за по-големи деца се доплащат 15 лв.

*ДВУФАМИЛЕН АПАРТАМЕНТ – 100 лв. (петък, събота, офиц. празници)
– 90 лв. (неделя – четвъртък)
Цените са за четирима възрастни.
Състои се от две непреходни стаи с обща баня, едната със спалня, а другата с две ъглови легла. В него могат да спят семейство с големи деца или две семейства.

Всички помещения са с климатици и ТВ с кинескопи. Налични са безплатен WI-FI интернет и кабелна ТВ.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ ЗАКУСКА на БЛОК-МАСА или “по меню” в РЕСТОРАНТА на НОВАТА ЧАСТ и ползване на панорамен инфинити-басейн, Зона за релакс (топъл вътрешен басейн 30 – 32 градуса, класическа и инфрачервена сауни, парна баня и локаниум).