СПОРТ и РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Комплексът разполага с малка КАРДИО-ФИТНЕС зала, която можете да разгледате ТУК.

При провеждане на ФИРМЕНИ СЪБИТИЯ местоположението на Комплекса е особено подходящо за различни развлечения и спортни игри. В съседство се намира храстовидно-гориста местност, където могат да се провеждат различни състезания, пейнтбол и др. Комплексът ни си сътрудничи успешно с единствената фирма, която организира пейнтбол на открито и на закрито, като базата и отстои на около 3 км. от нас. При желание на клиента, състезанието може да се организира в близост до Комплекса.

В непосредствена близост има и няколко туристически маршрута до съседни местности (Ксилифор, Момини скали, Царевец, Велико Търново). В един от тях можете да посетите единствената пещера в района КАЛУГЕРСКА ДУПКА
или да се разходите или да потичате по Екопътека ЛАКОТО.

Разполагаме с удобна площадка, на която могат да се провеждат различни спортни състезания и игри.

Скоро Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО ще разполага със спортен терен с размер 20/40 метра, който ще е подходящ за футбол и тенис на корт.

развлечения

забавления

спорт

Можете да се възползвате и от възможностите, които предлага КОННА БАЗА Арбанаси. Там езда на коне за деца до 16 г. е БЕЗПЛАТНА, а за възрастни таксата е минимална. Конната база също предлага възможност за езда както на открито, така и на закрито.

 

конна база арбанаси