Релакс – зона

Новата ни РЕЛАКС – ЗОНА е безплатна за гостите, нощуващи в Комплекс Болярско село – Арбанаси .
Тя е просторна, уютна и модерна. На разположение на посетителите са Парна баня, Класическа Сауна, Инфрачервена сауна, Зони за Релакс, ТОПЪЛ БАСЕЙН (около 30 градуса) и масажно студио. Уникалното е, че от басейна, както и от района около него, гостите ни могат да се насладят на красивата панорама към Старата Столица, Царевец и Стара планина. Отскоро гостите ни могат да се възползват от топъл детски басейн с “топило” за възрастни (33 – 35 градуса). На Ваше разположение е професионален масажист, който ще Ви предложи класически и китайски масажи с акупресура.

За Ваша информация,  ЗАКОНЪТ ЗА ТУРИЗМА изисква наличие на 3 броя масажни помещения, както и наличие на козметично студио за да бъде категоризиран един хотел –  като СПА хотел. Поради факта, че Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО разполага само с едно масажно студио, независимо че отговаря на всички останали условия, не Ви предлага “СПА – център”, а “РЕЛАКС – център”. Имайки “особено” мнение по този въпрос, но спазвайки закона, искрено се надяваме, че нашето място за РЕЛАКС ще Ви достави огромно удоволствие ! Абревиатурата СПΛ (Семейство, Почивка, Любов) е неразривно свързана с нашето желание да се погрижим за Вашата добра лична или семейна почивка.

Работното време на Центъра за РЕЛАКС 

събота и неделя и Празнични дни – от 10.00 – 19.00 часа

понеделник – четвъртък – от 13.00 – 18.00 часа

петък – от 13.00 – 19.00 часа

При заявено желание на гости на хотела в делнични дни басейните може да бъдат открити от 11 ч.

*През летния период, детски ваканции и при групови мероприятия Центъра за Релакс работи с пълно работно време !

За ползване на РЕЛАКС – центъра от гости, които не нощуват в Комплекса, информация можете да получите на тел: 0883 755 866 или ТУК.

 

 

Галерия – вътрешен топъл басейн и зони за релакс

Можете да се възползвате от:

  • Класическа сауна, както и от Инфраред-сауна с уникално панорамно стъкло и тухлички от хималайска сол (и двете с капацитет 8-10 места). Снимки можете да разгледате ТУК
  • Парна баня – класическа; капацитет 8-10 места. Снимки можете да разгледате ТУК

 

 

Схема на РЕЛАКС Зона БОЛЯРСКО СЕЛО – Арбанаси

spa