Ресторант БОЛЯРСКО СЕЛО се намира в село Арбанаси и предлага чудесна панорамна гледка към Старата Столица – Велико Търново и Стара планина. Като част от Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО той работи както за гостите на Комплекса, така и за всички, които биха искали да се насладят на вкусните  кулинарни предложения на Шеф Недялков. Ресторантът разполага с голяма зала на две нива и ВИП – зала, като общия капацитет е над 150 места.
Ресторантът е подходящ за семейни и средни компании, но може да бъде използван и за едно голямо мероприятие, при което залите се обединяват, а също така и за едновременно провеждане на две или три групови мероприятия, които да не си пречат взаимно. От различните панорамни тераси се разкрива приказна гледка към Старата Столица, Царевец и Стара Планина. Сутрин закуската за нашите гости се предлага на БЛОК-МАСА, или  „по меню“.
Ресторантът предлага традиционна национална кухня и разнообразни кулинарни изненади. Екипът на Ресторант БОЛЯРСКО СЕЛО ще се погрижи да си тръгнете сити и доволни и да желаете да се върнете отново и отново. Нашите готвачи ще Ви предложат  своите прекрасни специалитети, които не само изглеждат фантастично, но са и невероятно вкусни.

За гостите на Хотела, които желаят да планират своя бюджет за вечеря, Ресторантът ни предлага тристепенно СЕТ МЕНЮ – 27,50 лв.

За РЕЗЕРВАЦИИ: +359 883 755 866

 

 

Удобен и уютен ДЕТСКИ КЪТ е на разположение на нашите малки гости, като някой от масите в Ресторанта са разположени така, че лесно да бъдат наблюдавани децата.

детски кът