Комплексът Болярско село в Арбанаси е идеално място за провеждане на конференции, семинари, обучения и други фирмени събития. Разполага с удобна и функционална  КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА , която вече  разполага с уширение. Чрез плъзгащи врати позволява увеличаване на обема и с 50 %. В единият вариант капацитетът на залата при разположение “киносалон” е 80 места , а в другия с разширението – 130. По този начин е възможно използването и като компактна зала от по-малък брой хора, или като голяма зала – при по-мащабно събитие. Възможен е и вариант за разделяне на обучаемите на 2 отделни групи, които да не си пречат помежду си.

Разгледайте новия обем: ЗАЛА – ОБЗОР

Вариант за ползване като зала за обучение е също самостоятелната зала към ресторанта, в която при подредба “киносалон” могат да бъдат настанени около 50 човека.

ВИП зала

Близостта на основната зала на Ресторанта както до ВИП-залата, така и до Конферентната зала улеснява провеждането на кафе-пауза, брънч или обяд за гостите на мероприятието.

В процес на довършване е и малка семинарна зала,  която също е в непосредствена близост до основната Конферентна зала и Ресторанта. Тя е със самостоятелен вход и в нея може да се подредят (в зависимост от начина) 20 – 40 места.