Комплексът Болярско село в Арбанаси е идеално място за провеждане на конференции, семинари, обучения и други фирмени събития. Разполага с две  КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ.

Конферентна зала 1 е удобна и функционална и  разполага с разширение. Чрез плъзгащи врати позволява увеличаване на обема и с 50 %. В единият вариант капацитетът на залата при разположение “киносалон” е 80 места , а в другия с разширението – 130. По този начин е възможно използването и като компактна зала за по-малък брой хора, или като голяма зала – при по-мащабно събитие. Възможен е и вариант за разделяне на обучаемите на 2 отделни групи, които да не си пречат помежду си.

Конферентна зала 2 е по-малка. Тя е подходяща за по-малки групи от хора и обучения тип “кръгла маса”. Нейния капацитет е около 30 – 35 човека. Все пак наличието и е много полезно ако има нужда от повече зали, които да се ползват едновременно.

 

 

Конферентна зала 3

Вариант за ползване като зала за обучение е също самостоятелната зала към ресторанта, в която при подредба “киносалон” могат да бъдат настанени около 50 човека.

ВИП зала

Близостта на основната зала на Ресторанта както до ВИП-залата, така и до Конферентната зала улеснява провеждането на кафе-пауза, брънч или обяд за гостите на мероприятието.