Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО е разположен на 380 м. надморска височина, в най-южната част на парка на бившата Резиденция – Арбанаси Палас, от където се разкрива приказна панорамна гледка. На площ от повече от 10 декара са изградени терасовидни площадки, на които е разположена хотелската и ресторантската част, като са съчетани традиционната за Арбанаси визия и модерни архитектурни елементи. Сред зеленина и простор гостите могат да почиват и релаксират или да се разходят по алеите на Комплекса.  Предлагат се чудесни стаи, повечето от които с панорамен изглед към Стара Планина и Велико Търново. На разположение на гостите е стилен Ресторант с детски кът и красиви панорамни тераси, инфинити-басейн с пул-бар. Гледката към Старата Столица, Царевец и планината е вдъхновяваща…

От началото на 2020 г. за гостите на Комплекса отвори врати модерна  РЕЛАКС – зона с топъл басейн, детски басейн с “топилка” (33-35 градуса), парна баня, класическа и инфраред – сауни, студио за масажи, зона за Релакс  с термична пейка и кът с камина . Отскоро на разположение на нашите гости е малка кардио-Фитнес зала.

Отскоро малките ни гости могат да играят на новата ни детска площадка с пързалка, люлки и батут.

Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО разполага с чудесна КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА , която може да се използва за обучение, семинари, презентации и др. Чрез плъзгащи врати може да бъде увеличен обема и с 50 %. В единият вариант капацитетът при разположение “киносалон” е 80 места, а в другия – 130.

Към ресторантът има отделна зала с 50-60 места, която може да се използва като втора конферентна зала.
Предстои да бъде завършен амфитеатрален спортен комплекс с игрище за футбол и тенис, както и втора по-малка семинарна зала.

Комплексът разполага със ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ за електрически автомобили 11 КВТ и предстои пускането на втора такава.

Кратка визуализация, предоставена ни от наш доволен клиент РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК  или ТУК.

Арбанаси

  • До Комплекс „Болярско Село“ можете да достигнете от центъра на селото през входа на Бившата Резиденция „Арбанаси Палас“ или
  • Ако влизате откъм магистралния път София – Варна, през с. Шереметя можете да се възползвате от НОВАТА ПЪТНА ВРЪЗКА с директен достъп. Точно след табелата на с. Арбанаси трябва да звиете наляво и след 400 м. сте пред нашите порти.
  • Как да ни намерите вижте  ТУК.

БОЛЯРСКО СЕЛО  е удобна отправна точка към множеството архитектурно-исторически паметници и църкви на Старата столица – Велико Търново. Разстоянието с автомобил до крепостта Царевец и хълма Трапезица е около 4 км.  В близост са и множество манастири като „Дряновски“, „Преображенски“, „Св.Петър и Павел“ (Лясковски),  както и природни забележителности като  Хотнишки водопад, Еменски каньон и др.