Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО е разположен в най-красивата част на село Арбанаси, в най-високата и най-южна част на парка на бившата Резиденция – Арбанаси Палас. На площ от повече от 10 декара са построени хотелските тела, като са съчетани традиционната за Арбанаси визия и модерни архитектурни елементи. Сред зеленина и простор гостите могат да почиват и релаксират.  Предлагат се чудесни стаи, повечето от които с панорамен изглед към Стара Планина и Велико Търново. На разположение на гостите е стилен Ресторант с детски кът и красиви панорамни тераси, инфинити-басейн с пул-бар. Гледката към Старата Столица, Царевец и планината е вдъхновяваща….
Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО разполага с чудесна КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА със 70-90 места, която може да се използва за обучение, семинари, презентации и др. Към ресторантът има отделна зала с 50-60 места, която може да се използва като втора конферентна зала.
Предстои да бъде завършена детска площадка и амфитеатрален спортен комплекс с игрище за футбол и тенис, както и втора по-малка семинарна зала.
През м. септември ще заработи новият модерен спа-център с топъл басейн, детски басейн, парна баня, сауна, ифраред-сауна, релакс и масажи.

Арбанаси

  • До Комплекс „Болярско Село“ можете да достигнете от центъра на селото през входа на Бившата Резиденция „Арбанаси Палас“ или
  • Ако влизате откъм магистралния път София – Варна, през с. Шереметя можете да се възползвате от НОВАТА ПЪТНА ВРЪЗКА с директен достъп. Точно след табелата на с. Арбанаси трябва да звиете наляво и след 400 м. сте пред нашите порти.
  • Как да ни намерите вижте  ТУК.

БОЛЯРСКО СЕЛО  е удобна отправна точка към множеството архитектурно-исторически паметници и църкви на Старата столица – Велико Търново. Разстоянието с автомобил до крепостта Царевец и хълма Трапезица е около 4 км.  В близост са и множество манастири като „Дряновски“, „Преображенски“, „Св.Петър и Павел“ (Лясковски),  както и природни забележителности като  Хотнишки водопад, Еменски каньон и др.