Болярските стаи се намират в една от къщите на Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО, точно срещу Рецепция. Те са четири на брой и при изграждането им, вдъхновени от болярския бит и култура сме се опитали да постигнем преплитането на два свята – „нов и модерен“ и „старинен и автентичен“. Във всяко от помещенията ще Ви направят впечатление уникални репродукции на четири различни стари арбанашки къщи.

Болярска стая 3

Разполага с две отделни легла, които могат да бъдат направени на спалня. Към обзавеждането са добавени като мотив старинни мебели. На стената ще Ви впечатли репродукция на стара арбанашка къща. Помещението разполага с тераса и модерна баня. Цена за двама – 149 лв.

Болярско студио 4

Разполага със спалня и удобен разтегателен диван. Към обзавеждането са добавени като мотив старинни мебели. На стената ще Ви впечатли репродукция на стара арбанашка къща. Помещението разполага с тераса и модерна баня. Цена за двама – 159 лв. Доплащане за деца е по Ценоразписа на хотела.

Болярска стая 5

Разполага с удобна спалня. Към обзавеждането са добавени като мотив старинни мебели. На стената ще Ви впечатли репродукция на стара арбанашка къща. Помещението разполага с тераса и модерна баня. Цена за двама – 149 лв.

Болярски апартамент

Състои се от широк хол с удобен диван, баня и уютна спалня. Към обзавеждането са добавени като мотив старинни мебели. На стената на спалнята ще Ви впечатли репродукция на стара арбанашка къща. Апартаментът е подходящ за семейство с едно голямо или две деца на средна възраст. Цена за двама – 189 лв.

 

Обявените цени включват:
– Нощувка със закуска;
– Безплатно ползване на ЗОНА за РЕЛАКС:
На разположение на посетителите са Открит “инфинити” басейн с чадъри и шезлонги,  Парна баня, Класическа Сауна, Инфрачервена сауна, Зони за Релакс с термична пейка и кът с камина, ТОПЪЛ БАСЕЙН (30 – 32 градуса) детски басейн с топилка за възрастни (35 градуса) и масажно студио;
– Детски кът в Ресторанта на Хотела и детска площадка на открито, ;
– Застраховка и туристическа такса.

Дете до 4 г. се настанява  БЕЗПЛАТНО (при заявка в бебешка кошарка);
За дете от 4 до 12 г. на допълнително легло се доплащат на вечер: 20 лв. на на база BB;
За дете над 12 г. или трети възрастен на допълнително легло се доплащат на вечер: 40 лв. на база BB;