Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО разполага с прекрасен 13 метров инфинити – басейн с детска част, който се ползва само от гости, нощуващи в Комплекса.
От плажната част гледката към Старата Столица – Велико Търново, Царевец и Стара планина е зашеметяваща.
Постоянното приливане на водата създава ефекта “инфинити” и ако човек лежи на шезлонга, се получава илюзия за безкрайност на водното огледало. Освен това шумът от постоянно течаща и приливащата, като от ромон на рекичка вода, успокоява и действа изключително релаксиращо.
В летните жеги можете да се насладите на прохлада и красива гледка, а от летния бар да си вземете приятен коктейл или друга напитка.  Кристалната вода и красивата природа наоколо, както и невероятната панорама на планини докъдето ти стига погледа, правят усещането удивително.

Според всички посетители – това е най-красивият плаж в село Арбанаси и Вие бихте могли да се уверите в това.
За гостите на хотела са подсигурени шезлонги и чадъри, а нашият персонал ще се постарае  да задоволи Вашите желания за едно приятно изкарване около водата.

В непосредствена близост е разположен и нашият ЦЕНТЪР за РЕЛАКС, където целогодишно можете да се поглезите и да разпуснете, както и да се възползвате от ползите на парната баня, класическата и инфрачервена сауни и разкошния топъл вътрешен басейн.

На Ваше разположение е професионален масажист, който ще Ви предложи класически и китайски масажи с акупресура.

През целият летен сезон можете да се насладите на това уникално бижу безплатно – просто резервирайте нощувка в Комплекс БОЛЯРСКО СЕЛО – Арбанаси.

Нашият нов РЕЛАКС център с топъл вътрешен басейн, парна баня, класическа и инфраред сауна, Зона за Релакс с термична пейка и кът с камина можете да разгледате ТУК.