Апартаменти за Вашето семейство

Нашите  апартаменти са уютни и стилни, както и функционално – много удобни. Домашни любимци не се допускат с изключение на Апартаментите с външен вход.

Мансарден апартамент без тераса

Комплексът разполага с 2 мансардни апартамента, които имат две спални, разделени с коридор и луксозна баня. Те са подходящи за настаняване на 3-ма или 4-ма възрастни или на семейства с големи деца.
Двата апартамента не разполагат с тераси, но са уютни и комфортни и макар и с неголеми мансардни прозорци имат приятна панорамна гледка към планината.

Панорамен мансарден апартамент

Разполагаме с 2 такива апартамента. Единият мансарден апартамент е дизайнерски по-различен. Той също е с две непреходни спални разделени с коридор и луксозна баня с вана. Разполага с фантастична алпийска тераса с невероятна гледка към Стара планина, Царевец и Велико Търново.

Другият апартамент е подходящ за по-големи семейства или повече хора, които искат да бъдат заедно. Състои се от едно по-голямо помещение, в което има 2 или 3 легла (според случая) с кът за сядане и второ помещение (спалня), която също е доста обширна и има малка алпийска тераса с чудесна панорама към Стара планина, Велико Търново и Царевец. Помещенията не са разделени с коридор, а банята е с душ-кабина.

Панорамен апартамент

На разположение на нашите гости е и един ПАНОРАМЕН апартамент, който се състои от свързани хол и спалня и луксозна баня с вана. Апартаментът не е много голям, но разполага с огромна панорамна тераса с изглед към Царевец, Велико Търново и Стара планина.