Предлагаме

Комплекс „БОЛЯРСКО СЕЛО“ се състои от две самостоятелни къщи и Апартамент с джакузи.  За гостите е на разположение механа, пещ с барбекю и безплатен паркинг. Голям и добре озеленен двор създава уют, спокойствие и чувство за простор.

В едната къща достъпът до всеки от апартаментите е самостоятелен,  а в другата са по три стаи на всеки етаж.  Изключение прави апартаментът с красива камина,  който е на първия етаж и е със самостоятелен вход. Всички стаи са оборудвани с кабелна TV,  климатици и приятно обзаведени. Наличен е безплатен WI-FI интернет.

Механата разполага с бар,  малка кухня,  камина и е с капацитет 30 места. Подходяща е както за индивидуално ползване, така и за банкети и различни групови мероприятия. Тук можете да си организирате самостоятелно обяд или вечеря или да си поръчате от менюто на Ресторанта ни във Велико Търново, като поръчката Ви ще бъде изпълнена и доставена след минути.

За любителите на тениса в близост (100 м) е наличен тенискорт, който може да се ползва срещу заплащане. Желаещите да спортуват конна езда, могат да посетят близката конна база, която е една от най-добрите в северна България.

Разполагаме с чудесен персонал, който ще Ви осигури един незабравим престой при нас.

Translate »